Start de sezon în GT Open, în Franța! Spectacol și în Euroformula, tot pe circuitul Paul Ricard



026 апреля 2015

 

**Start de sezon în GT Open,** în Franța! Spectacol și în Euroformula, tot pe circuitul Paul Ricard

Circuitul Paul Ricard din Le Castellet a fost gazda etapelor de GT Open și Euroformula.

La GT Open, Ferrari și McLaren au început campania pentru titlu cu două manșe spectaculoase. În prima cursă s-au impus italienii Balzan și Belucci, după plecare din pole position. Tandemul Scuderiei Villorba nu a mai repetat evoluția în manșa secundă.

Italienii au ratat podiumul și au retrogradat pe 3 la general. Echipajul Lathouras-Rugolo s-a impus cu Ferrari AFCorse și a urcat pe primul loc la general, poziție pe care o împart după prima etapă cu portughezii Ramos și Parente. Lusitanii au terminat ambele curse cu McLaren pe locul secund.

După a doua etapă din Euroformula, rusul Konstantin Tereschenko a rămas lider la general. Pilotul echipei spaniole Campos Racing a terminat ambele manșe pe podium.

În prima cursă, Tereschenko a fost al treilea după o plecare din pole position pe care brazilianul Vitor Baptista a transformat-o în prima victorie din Euroformula. Pe doi a încheiat cel mai bun debutant, italianul Alessio Rovera.

În a doua cursă a venit rândul lui Tereshenko să valorifice plecarea din pole. Brazilianul Vitor Baptista a recuperat, l-a depășit, dar nu a rezistat până la final în fața rusului, care a obținut al doilea succes stagional.

Următoarele etape din GT Open și Euroformula sunt programate, pe 9 și 10 mai, în Portugalia, la Portimao.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑