Carlo Ancelotti este entuziasmat! Declaraţiile noului antrenor al echipei Bayern Munchen



026 мая 2016
Foto:skysports.com
Antrenorul Carlo Ancelotti vrea să rămână cât mai mult timp la Bayern Munchen. Tehnicianul italian spune că este entuziasmat de posibilitatea de a pregăti unul dintre cele mai mari cluburi din Europa.
Ancelotti îl va înlocui la timona clubului bavarez pe Josep Guardiola, care va prelua din noul sezon pe Manchester City.
"Sunt încântat să încep activitatea, această provocare. Este o ţară nouă pentru mine, jucători noi, un club nou și toate astea reprezintă o motivaţie bună pentru mine personal", a declarat antrenorul, Carlo Ancelotti. 
Carlo Ancelotti nu se teme să piardă câţiva fotbalişti, care ar putea pleca după Guardiola la Manchester City.
"Mulţi jucători își vor prelungiri contractele. Ei sunt fericiţi aici, deoarece Bayernul este un club fantastic, iar Munchenul - un oraş minunat. Cred că nu există probleme la acest capitol", a adăugat Carlo Ancelotti.
Ancelotti, acum în vârstă de 56 ani, a activat în cariera sa de antrenor la cluburile Juventus Torino, AC Milan, Chelsea Londra, Paris Saint-Germain şi Real Madrid
El a câştigat de 3 ori Liga Campionilor, a cucerit două Supercupe ale Europei şi de două ori Campionatul Mondial ale cluburilor.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑