Manea și Perjă nu l-au vrut pe Ganea antrenor la Rapid. "El nu are nicio vină, o să colaborăm"



026 июля 2014

 

**VIDEO** Manea și Perjă nu l-au vrut pe Ganea antrenor la Rapid. 

Rapid are, începând de vineri, un nou antrenor, însă Ionel Ganea nu este pe placul tuturor alb-vișiniilor, fie fani, fie angajați ai clubului, care au început să îl tragă la răspundere și pe directorul sportiv Dănuț Perjă, unul dintre cei 3 oameni care au făcut parte din comisia care a analizat CV-urile candidaților.

Perjă, a dezvăluit modul în care s-a desfășurat alegerea noului tehnician și a precizat că alegerea sa pentru banca tehnică a fost Marian Rada. În opinia directorului sportiv, toate argumentele erau în favoarea lui Rada, iar varianta de acoperire, în cazul în care acesta nu reușea să obțină rezultate prin care să depășească obiectivele pe termen scurt puse în contract, ar fi fost Adrian Iencsi.

Din comisia care a ales noul antrenor au mai făcut parte președintele Nicolae Manea și administratorul judiciar Cristina Andronache. Primul a dezvăluit chiar la prezentarea oficială a lui Ganea (VIDEO și DETALII AICI) că ar fi mers pe o variantă cu Iencsi și Nicolae Stanciu pe banca tehnică, plus Marian Rada ca director tehnic, însă în cele din urmă alesul a fost Ganea.

Chiar dacă "Ganezu'" nu a fost primul și nici măcar al doilea în topul preferințelor sale, Perjă spune că nu are nicio problemă în a colabora cu acesta. "E antrenorul echipei și voi face tot posibilul să îl susțin, așa cum am făcut-o cu alții", a spus oficialul alb-vișiniilor.

"Eu, în primă fază, nu am vrut să fac parte din comisia care a analizat CV-urile celor care și-au depus candidatura pentru postul de antrenor la Rapid. Apoi, am considerat că e necesar, pentru că sunt în conducerea clubului și trebuie să particip. Prima dată mi s-a cerut să îmi exprim părerea și să aleg 5 antrenori, la fel și domnul Manea și doamna Andronache. În urma unor discuții și selecții, trebuia să rămânem cu numai 3.", a declarat Dănuț Perjă, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Doamna Andronache și domnul Manea m-au lăsat pe mine primul, au spus că, fiind mai mic, să spun primul, să vadă ce părere am. Sper să fie prima și ultima oară când vârsta își spune cuvântul. Nu știu dacă suporterii nu îl doreau pe Ganea sau doreau alt antrenor. Ca să nu mă înjure lumea pe stradă, voi spune adevărul: opțiunea mea pentru antrenorul echipei Rapid a fost Marian Rada. Am spus în felul următor: a antrenat echipa în perioada de pregătire, cunoaște foarte bine lotul, sunt jucători pe care i-a promovat de la echipa a doua, era deja salariat al clubului și mai lucrase înainte cu acest staff.", a adăugat directorul sportiv din Giulești.

Perjă a gândit până mai departe și a luat în calcul varianta ca Marian Rada să nu poată îndeplini obiectivele trasate în contract. Adrian Iencsi era următorul în topul preferințelor sale și a propus ca el să fie înlocuitorul, dacă Rada va fi demis, calculând că fostul căpitan din Giulești ar fi avut timp să își ia licența Pro, care să îi permită să antreneze pe prima scenă fără vreo derogare: "Exista un contract cu clauze potrivit cărora antrenorul putea fi demis după o anumită perioadă de timp, dar nu am voie să dezvălui nimic din el. Atunci, am spus că am curajul să fac și o a doua propunere. Dacă Marian Rada ar fi demis din cauza rezultatelor și fiindcă nu se îndeplinesc obiectivele, iar Adi Iencsi ia licența Pro în acest timp și va îndeplini cerințele, el să devină noul antrenor. Când s-a votat alt antrenor, eu m-am abținut, fiindcă era deja 2-0".

"Nu am nimic cu Ionel Ganea, e antrenorul echipei și voi face tot posibilul să îl susțin, așa cum am făcut-o cu alți antrenori. O să fac legătura între el și conducere, voi fi același băiat corect. O să am o discuție personală cu el și o să încercăm să colaborăm. El nu are nicio vină și cu toții trebuie să îl susținem.", a mai spus Perjă.

"Numirea antrenorului în aceeași zi în care domnul Moraru a anunțat că a preluat pachetul de acțiuni a fost o simplă coincidență.", a mai precizat oficialul grupării din Giulești.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑