Mașina lui Hamilton a luat foc la Hungaroring! Pleacă iar din coada grilei



026 июля 2014

**VIDEO** Mașina lui Hamilton a luat foc la Hungaroring! Pleacă iar din coada grilei

La o săptămână de la accidentul suferit în calificările pentru Marele Premiu al Germaniei (VIDEO și DETALII AICI), lui Lewis Hamilton i-a luat foc monopostul pe circuitul de la Hungaroring.

Incidentul a avut loc tot în calificări, astfel că britanicul de la Mercedes va fi obligat, pentru a doua cursă consecutivă, să ia startul din spatele grilei. În Germania, a plecat de pe locul 20, dar a reușit să ajungă pe podium, ocupând pozița a treia la final.

Sâmbătă, monopostul lui Lewis Hamilton a izbucnit în flăcări la scurt timp după ce campionul mondial din 2008 a intrat pe pistă. Cei de la Mercedes au avansat o primă pistă, spunând că de vină ar fi o scurgere de combustibil.

În acest moment, după 10 etape scurse din acest sezon de Formula 1, Lewis Hamilton (29 de ani) este al doilea în clasamentul piloților, cu 176 de puncte, după colegul său de la Mercedes, Nico Rosberg (190 de puncte).

Hamilton este câștigătorul din ultimii doi ani al cursei de la Hungaroring. Anul trecut, englezul a fost urmat în clasament de Raikkonen și Vettel (REZUMATUL VIDEO ȘI DETALII AICI).

Ziua de sâmbătă nu a fost una tocmai ratată pentru Mercedes, care este lider detașat la contructori în acest sezon. Celălalt pilot al echipei, germanul Nico Rosberg, va pleca de pe prima poziție a grilei în Marele Premiu al Ungariei, a 11-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

1:22.715 a fost timpul germanului, care este urmat de Vettel, Bottas, Ricciardo și Alonso. Acesta este al șaselea pole position din actualul sezon pentru Rosberg și al zecelea din cariera sa în Formula 1.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑