Ratarea sezonului din Elveția am văzut-o încă din etapa 1, la un puști de 17 ani!



026 июля 2014

 

**VIDEO** Ratarea sezonului din Elveția am văzut-o încă din etapa 1, la un puști de 17 ani!

FC Basel a obținut trei puncte importante în deplasarea cu Aarau, din prima etapă a campionatului elvețian, dar campionii nu au fost scutiți de emoții în deplasare. S-a terminat 2-1, după ce camerunezul Embolo a ratat, la 0-0, o ocazie monumentală.

Scăpat singur spre poartă, după ce a trecut și de portarul Mall, Embolo s-a relaxat prematur. A alergat în ritm lent spre gol, dar a fost ajuns din urmă de un fundaș advers, care i-a refuzat o reușită care părea asigurată. Din fericire pentru el, Breel Donald Embolo (17 ani) s-a revanșat doar zece minute mai târziu, când a deschis scorul cu un șut plasat, prin care și-a liniștit antrenorul.

În cele din urmă, macedoneanul Aliji a majorat diferența pe stadionul Brügglifeld, în minutul 38, pentru ca rezerva Schultz să înscrie golul de onoare al lui Aarau, în minutul 85. Astfel, FC Basel a pășit cu dreptul în noul sezon din Elveția, unde caută cel de-al 6-lea titlu consecutiv.

Tot în prima etapă din Elveția am asistat și la cel mai spectaculos autogol al campionatului, semnat de Milan Gajic. În startul reprizei secunde, la scorul de 1-1, Gajic a încercat să respingă balonul din fața unui adversar, însă șutul său de la peste 20 de metri s-a oprit în vinclul propriei porți (VIDEO)!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑