Judo de sărbători! 90 de judocani vor evolua la"Cupa Independenţei" de la Chişinău



026 августа 2016
FOTO: mts.gov.md
Duminică, 28 august, la Chişinău va fi organizat turneul internaţional de judo de Ziua Independenţei. În concurs s-au înscris 90 de judocani în vârstă de până la 20 de ani din Republica Moldova, Ucraina, România, Belarus şi Spania. 
"Clar, dacă e Ziua Independenţei a Moldovei, pe primul loc trebuie să fie Republica Moldova.Suntem destul de pregătiţi, avem o experienţă bună, trebuie să ne batem până la urmă", a spus judocanul Ion Mihailov.
Turneul internaţional de judo a ajuns la a doua ediţie şi se va desfăşura la Sala Polivalentă din Capitală.
"A fost anul trecut Cupa Prieteniei, dar acum se numeşte Cupa Independenţei. Am invitat mai multe ţări să participe la cantonament pentru a vedea maestria sportivilor cu alţi adversari la noi acasă.", a spus preşedintele FM Judo, Andrei Golban.
"Sunt invitaţi oficialii statului şi sper că ei vor fi prezenţi la turneu. Totul decurge conform planului. Cred că băieţii noştri vor demonstra tărie de caracter şi Republica Moldova va fi la un nivel înalt", a spus deputatul PD, Corneliu Dudnic.
"Cupa Independenţei" va fi organizată de Federaţia Moldovenească de Judo împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Bugetul competiţiei este de 300 de mii de lei.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑