Lovitură pentru o mare echipă de fotbal. Jucător titular, 2 luni de închisoare cu executare



026 сентября 2016
FOTO: canal3.md
Fundaşul ivorian al echipei Paris Saint-Germain, Serge Aurier, a fost condamnat, luni, la două luni de închisoare cu executare pentru o altercaţie avută cu poliţişti, în luna mai, informează realitatea.net.
Internaţionalul ivorian în vârstă de 23 de ani va trebui să plătească despăgubiri de 600 de euro pentru violenţă fizică şi 1.500 de euro cheltuieli de judecată.
Jucătorul va face apel la această decizie şi astfel va putea fi prezent la meciul de miercuri cu formaţia bulgară Ludogoreţ Razgrad, din etapa a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor.
Serge Aurier a fost reţinut, la 30 mai, după ce i-a insultat pe membrii unei patrule de poliţie. Internaţionalul ivorian a fost reţinut în jurul orei locale 06.00 (o oră mai târziu în România), la ieşirea dintr-un club de noapte de pe Champs-Elysees. Aurier a fost reţinut pentru insulte, ultraj şi violenţă lejeră.
Serge Aurier a fost suspendat o lună şi jumătate de clubul Paris Saint-Germain, după ce în noaptea de 13 spre 14 februarie a făcut, în timpul unui dialog cu fanii, mai multe afirmaţii jignitoare legate de antrenorul Laurent Blanc şi de câţiva colegi de echipă.



Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑