Doi jucători ai FC Academia, spitalizaţi după meciul cu Petrocub. În ce stare se află sportivii



026 сентября 2016
sursa: FMF
Doi fotbalişti ai echipei FC Academia au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Hânceşti după partida cu Petrocub.
Corneliu Ţîbuleac s-a ales cu capul spart după ce a fost lovit cu piciorul de un adversar în timpul meciului.
"Putea să fie mai mult mai grav, a intrat cu crampoanele direct. S-a întâmplat foarte rapid, am căzut jos şi am văzut sânge direct. Mă simt puţin slăbit. Simt că am nevoie de puţină odihnă", a declarat fundaşul echipei FC Academia, Corneliu Ţîbuleac.
Un alt jucător al formației din Chișinău, Mihai Ţurcan, a suferit o comoţie cerebrală. El fost lovit cu genunchiul în cap şi a leşinat pe teren.
Preşedintele clubului Petrocub-Hânceşti Mihai Usatîi este de părere că jucătorii formaţiei sale nu au avut intenţia să-i accidenteze pe fotbaliştii Academiei. 
"Echipa noastră nu a avut nicio intenţie ca să fie traumat vreun jucător de la Academia. Jucătorul nostru a ridicat un pic mai sus piciorul, dar adversarul a intrat cu capul. Al nostru a jucat în minge, dar adversarul a jucat în picior. Nu a venit nimeni să se uite la balet la Hânceşti, a fost fotbal", a precizat prin telefon preşedinte Petrocub-Hânceşti, Mihai Usatîi.
Potrivit medicului echipei Academia Oleg Vlasov, Ţîbuleac şi Ţurcan vor reveni la antrenamente peste o săptămână.
FC Academia a câştigat cu 1-0 partida cu Petrocub-Hânceşti.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑