Ancelotti își laudă jucătorii: "M-au surprins! Nu este ușor să te recuperezi în două zile și jumătate"



126 октября 2014

 

**VIDEO** Ancelotti își laudă jucătorii:

33 de goluri a marcat Real Madrid până acum în nouă etape din La Liga. Cu victoria categorică în faţa Barcelonei, scor 3-1 (DETALII ȘI VIDEO AICI), "galacticii" s-au apropiat la un punct de marea rivală, care conduce în clasament.

Lupta pentru titlu în Spania se anunță incendiară, iar Carlo Ancelotti a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii săi după meci.

"Am o echipă foarte serioasă, jucători serioşi şi profesionişti, care înţeleg foarte bine ce înseamnă să joci pentru Real Madrid şi ce înseamnă să te sacrifici pentru echipa ta. Ne-am atins obiectivul, care era acela de a recupera puncte în clasament. Am făcut-o şi pentru asta suntem cu toţii mulţumiţi", a spus antrenorul italian.

Madrilenii au ajuns la nouă victorii consecutive în toate competiţiile după victoria în fața marii rivale, Barcelona.

Trupa lui Ancelotti a incheiat o săptămână de vis. Miercuri a câştigat cu 3-0 pe Anfield, în UEFA Champions League, în faţa lui Liverpool, echipă pe care nu o învinsese niciodată în istorie (DETALII ȘI VIDEO AICI).

"Cred că toţi jucătorii s-au ridicat un nivel foarte, foarte înalt. M-au surprins şi pe mine, pentru că nu este deloc uşor să te recuperezi în două zile şi jumătate, de la partida de la Liverpool", a declarat italianul de pe banca Realului.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 26 октября 2014 | 12:58 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑