Surorile Williams s-au calificat în sferturile de finală la Australian Open



027 января 2015

 

Surorile Williams s-au calificat în sferturile de finală la Australian Open! Serena a învins-o în optimi pe Garbine Muguruza, iar Venus a eliminat-o pe favorita numărul şase a turneului Agnieszka Radwanska.

Serena Williams a trecut cu emoții de Garbine Muguruza în optimile de finală la Australian Open. Liderul clasamentul feminin a pierdut primul set, însă le-a câştigat pe următoare două, impunându-se la final cu 2-6 6-3 6-2. Astfel, Serena și-a luat astfel revanșa în fața tenismenei din Spania, care o învinsese anul trecut în turul doi la Roland Garros.

În faza următoare a competiției, Serena Williams o va întâlni pe Dominika Cibulkova, finalista de anul trecut de la Melbourne, care a învins-o pe Victoria Azarenka în trei seturi 6-2 3-6 6-3.

Sora mai mare a Serenei Williams, Venus s-a calificat în sferturile turneului de la Antipozi după o pauză de cinci ani. Ea a învins-o cu 6-3 2-6 6-1 pe Agnieszka Radwanska.

În sferturi, Venus Williams o va întâlni pe compatrioata sa Madison Keys. În cazul în care cele două surori vor câştiga meciurile din sferturi vor juca între ele în semifinale. Serena şi Venus nu s-au mai întâlnit la un turneu de Mare Şlem din 2009.

Atunci, Serena Williams a învins-o pe Venus în finala de la Wimbledon.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑