Semifinalele Cupei Ligii: Steaua - Astra şi Pandurii - Dinamo. Iorgulescu propune cuplaje pe Arena Naţională



027 января 2015

 

**Semifinalele Cupei Ligii:** Steaua - Astra şi Pandurii - Dinamo. Iorgulescu propune cuplaje pe Arena Naţională

UPDATE 13:05: La sediul Ligii Profesioniste de Fotbal a avut tragerea la sorţi a meciurilor din semifinalele Cupei Ligii.

Semifinalele Cupei Ligii:

Steaua - Astra

Pandurii - Dinamo

Întâlnirile, care vor fi transmise ÎN DIRECT la Digi Sport, se vor disputa în dublă manşă. Steaua şi Pandurii vor disputa partidele-tur pe teren propriu.

Prima manşă va avea loc pe 16-17 februarie, în timp ce returul este programat pentru 11-12 martie. 

În conferinţa de presă organizată la sediul LPF, Gino Iorgulescu a venit însă cu varianta disputării partidelor din semifinale în cuplaj, pe Arena Naţională. Urmează ca, în decurs de o săptămână, să se ia decizia finală.

"M-am gândit că se făceau cuplaje cu ani în urmă. Vreau să le propun cluburilor dacă ar fi de acord să joace meciurile în cuplaj, şi turul şi returul, pe stadionul nou pe care îl avem la Bucureşti. Încasările se vor face pe un algoritm, funcţie de media spectatorilor şi văzându, după plata cheltuielilor, să se facă plata după acest algoritm. În principiu, de la televiziuni am acordul, de la ALPAB am acordu, să vedem acum cu datele de disputare, pentru că la retur se joacă Champions League şi pe 29 joacă echipa naţională cu Faroe. E un eveniment şi e important ca toţi să ridicăm nivelul competiţiei. Dacă nu, se joacă pe 16-17 februarie şi 11-12 martie. Hotărârea e acum la cele 4 cluburi.", a declarat Gino Iorgulescu.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></span></p><p>Marţi, începând cu ora 13:00, la sediul <strong>Ligii Profesioniste de Fotbal</strong> va vea loc tragerea la sorţi a semifinalelor <strong>Cupei Ligii</strong>, eveniment ce va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.</p><p><strong>Steaua</strong>, <strong>Dinamo</strong>, <strong>Astra</strong> şi <strong>Pandurii Târgu Jiu</strong> sunt cele patru echipe rămase în concurs iar tragerea la sorţi nu va avea parte de capi de serie, cele patru trupe fiind introduse într-o singură urnă, astfel încât un derby bucureştean poate avea loc în penultimul act.</p><p>Semifinalele competiţiei ce va fi transmisă de Digi Sport se vor desfăşura în dublă manşă. Turul va avea loc pe 17 februarie, în timp ce meciul retur se va disputa pe 11 martie.</p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑