Napoli nu cedeaza in lupta pentru un loc pe podium: A invins formatia Genoa si a revenit pe locul 3 in campionat



027 января 2015

Trupa lui Rafael Benitez a invins, aseara, formatia Genoa si a revenit pe locul 3 in campionat. Golul etapei in Italia a fost marcat, insa, intr-un alt meci.


Fundasul elvetian al echipei Udinese, Silvan Widmer a vrut sa centreze, dar mingea a capatat o traiectorie surprinzatoare. Portarul a ramas uimit si nu a facut nimic. Acesta a fost si golul victoriei celor de la Udinese, scor 2 la 1, pe terenul gruparii Empoli. Tot aseara, Napoli a primit vizita echipei Genoa. Higuain a deschis scorul deja in minutul 7. 

 

Napoli a stat la carma jocului, insa a ratat cateva ocazii, iar oaspetii au egalat dupa pauza, prin Iago Falque. In minutul 73, Higuain a fost faultat in careul advers, iar arbitrul a dictat penalty. Tot argentinianul a transformat lovitura de la punctul cu var. Higuain a ajuns la 12 goluri marcate in campionat, in sezonul actual. Napoli a invins-o cu 2 la 1 pe Genoa si a urcat pe locul 3 in Italia, cu 36 de puncte acumulate. Discipolii lui Rafael Benitez sunt totusi la 6 puncte in spatele formatiei AS Roma si la 13 in spatele liderului Juventus. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: napoli, genoa, campionat,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑