Finala de vis in Cupa Asiei. Australia si Coreea de Sud se bat pentru marele trofeu



027 января 2015

Doua cele mai tari nationale ale continentului, Australia si Coreea de Sud, se bat pentru marele trofeu. Astazi tara gazda Australia a obtinut biletul in ultimul act dupa ce a invins-o pe selectionata Emiratelor Arabe Unite.


Australia a intalnit-o astazi la Newcastle, in cea de-a doua semifinala de la Cupa Asiei, pe selectionata Emiratelor Arabe Unite. Cangurii au inceput perfect meciul si au deschis scorul in minutul 3, prin Sainsbury. In minutul 14 era deja 2 la 0, Davidson marcand si el.

 

Apoi a urmat un meci in care echipa Emiratelor Arabe Unite a vrut, dar nu a putut. Atacurile arabilor au fost bine oprite de defensiva autraliana. Au mai fost ocazii de ambele parti insa partida s-a incheiat 2 la 0 in favoarea Australiei, care merge in finala, unde va intalni Coreea de Sud. Ieri asiaticii au batut-o in cealalta semifinala pe selectionata Irakului. Sud-coreenii au invins cu 2 la 0. Golurile invingatorilor au fost marcate de Jung Lee si Young Kim.

 

Astfel, echipa nationala a Coreei de Sud s-a calificat in finala Cupei Asiei, dupa o pauza de 27 de ani. Finala mica dintre Irak si Emiratele Arabe Unite se va disputa vineri, de la ora 11, in timp ce finala mare este programata sambata la aceeasi ora.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: australia, Cupa Asiei, coreea de sud,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑