Meci de foc în semifinala Cupei Spaniei! Barcelona va întâlni Atletico Madrid pentru a treia oară în 2015



027 января 2015
Foto: tipseri.net

Barcelona va întâlni Atletico Madrid în această seară pentru a treia oară în 2015. Cele două formaţii se vor bate pentru un loc în semifinalele Cupei Spaniei, iar antrenorul catalanilor susţine că echipa sa nu are cum să rateze calificarea. 

Barcelona s-a impus cu 1-0 în faţa lui Atletico Madrid în prima manşă din sferturile Cupei Spaniei. Eroul primului meci a fost Lionel Messi, care a marcat golul victoriei din penalty.

Duelul din această seară va fi al treilea dintre cele două formaţii. Anterior, Barcelona s-a impus cu 3-1 în Campionatul Spaniei. Antrenorul catalanilor, Luis Enrique susţine că nici nu se gândeşte la un alt rezultat decât victoria.

"Avem drept scop doar calificarea. Nici nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla dacă vom fi învinşi, de aceea sunt concentrat la maximum. Deocamdată, nu pot spune dacă acest meci este sau nu cel mai important din acest sezon", a spus antrenorul Barcelonei, Luis Enrique.

Totodată, Luis Enrique este de părere că jucătorii lui Atletico îşi vor vinde scump pielea în această confruntare. 

"Mă aştept la o echipă a lui Atletico aşa cum am urmărit-o şi în anul trecut. În acest sezon am jucat de două ori împotriva lor. Totuşi, acum jucăm în deplasare şi vor avea spectatorii de partea lor. Va fi un Atletico dificil de învins", a mai adăugat antrenorul Barcelonei, Luis Enrique.

De partea cealaltă, Atletico Madrid a ajuns în sferturi după ce a eliminat în optimi deţinătoarea Cupei Spaniei, Real Madrid, însă a obţinut doar două victorii în ultimele cinci meciuri în toate competiţiile.

Partida dintre Atletico Madrid şi Barcelona se va disputa în această seară, de la ora 22:00, iar echipa calificată în semifinale se va duela cu învingătoarea din dubla manşă dintre Villareal şi Getafe.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑