Erori în lanț pe Stamford Bridge. Chelsea n-a primit două penalty-uri, Costa - iertat de eliminare



027 января 2015

 

**VIDEO** Erori în lanț pe Stamford Bridge. Chelsea n-a primit două penalty-uri, Costa - iertat de eliminare

VIDEO Chelsea - Liverpool. La fel ca în meciul tur, londonezii puteau puncta primii în fața "cormoranilor", de la 11 metri. Au cerut două penalty-uri în decurs de 23 de minute, însă arbitrul Michael Oliver le-a refuzat pe ambele.

1. Prima lovitură de la 11 metri a fost cerută la un șut al lui Willian care a fost oprit de Lucas Leiva, în al cincilea minut de joc. Mijlocașul oaspeților, venit la blocaj, se afla în cădere, iar mingea l-a lovit în plin în brațul pe care urma să îl pună pe gazon. Șutul se ducea pe spațiul porții, dar arbitrul a făcut un semn ferm ca jocul să continue.

2. A doua fază reclamată de Chelsea s-a petrecut în minutul 22 și i-a avut în prim plan pe Diego Costa și pe Martin Skrtel. Fundașul slovac al lui Liverpool l-a faultat în careu pe atacantul londonezilor, dar arbitrul central nu a arătat nici de această dată punctul cu var.

3. Deciziile greșite ale arbitrului Michael Oliver nu au fost într-o singură direcție. Și Liverpool a reclamat că a fost dezavantajată, în minutul 12, când Diego Costa putea primi direct cartonașul roșu pentru că l-a călcat pe gleznă pe Emre Can, care se afla căzut pe gazon. Brazilianul își văzuse clar adversarul și îi putea evita piciorul. Dacă era eliminat, nu mai era implicat în faza celui de-al doilea penalty solicitat de Chelsea.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑