Petrolul și Tg. Mureș au cei mai mulți jucători în echipa rundei a 18-a în Liga 1. Gecov e "Vedeta etapei"



027 февраля 2015

 

**VIDEO** Petrolul și Tg. Mureș au cei mai mulți jucători în echipa rundei a 18-a în Liga 1. Gecov e 

Prima rundă a returului Ligii 1, a 18-a a sezonului, a adus surprize imense și realizări strălucite pe terenul de joc.

Emisiunea Fotbal Club, transmisă pe Digi Sport 1, a alcătuit echipa etapei, pe baza punctajelor InStat primite de fiecare fotbalist în parte.

Petrolul are cei mai mulți jucători în echipa etapei a 18-a: 4 reprezentanți. O urmează ASA Târgu Mureș, cu 3 fotbaliști în 11-le ideal. Dinamo, Rapid, Astra și Concordia Chiajna au câte un singur jucător.

8,5 a fost nota maximă în această etapă și a fost obținută de doi jucători, ambii atacanți și ambii autori a câte două goluri în același meci: Fatai (Astra) și Wellington (Concordia Chiajna). VIDEO Astra - Concordia 2-2.

Naumovski (Dinamo) - Alcenat (Petrolul), Geraldo Alves (Petrolul), Bejan (Tg. Mureș), Peteleu (Petrolul) - Hora (Tg. Mureș), Gecov (Rapid), N'Doye (Tg. Mureș), Teixeira (Petrolul) - Fatai (Astra), Wellington (Chiajna).

></p><p><a href=VIDEO Steaua - Rapid 0-1. Macel Gecov (27 de ani, foto - în stânga) este vedeta primei etape din returul Ligii 1. A marcat golul care a adus a treia înfrângere în acest sezon pentru campioana Steaua și totodată surpriza campionatului, reprezentată de victoria Rapidului în Ghencea. Alături de Garai, a organizat jocul din fața apărării giuleștene, care a scăpat fără gol primit în fața liderului.

Cehul a fost al doilea în topul mijlocașilor la închidere în etapa a 18-a a Ligii 1, reușindu-i 87% din pasele încercate și câștigând 63% dintre duelurile în care a fost implicat. Are 259 de puncte potrivit coeficientului InStat (nota 7,1) și a primit titulatura de "Vedeta etapei" grație importanței reușitei sale și a jocului aproape fără greșeală din derby-ul primei runde de Liga 1 din 2015.

VIDEO Universitatea Cluj - ASA Târgu Mureș 0-3. Claudiu Bumba (21 de ani) a jucat doar 36 de minute, dar a fost suficient pentru a marca un gol în victoria târgmureșenilor la Cluj și pentru a deveni jucătorul tânăr cu cel mai bun randament în această etapă.

Are un procentaj de 94% al paselor reușite, greșind doar una în timpul petrecut pe teren. Stă bine și la driblinguri: i-au ieșit 3 din cele 5 încercate, iar dintre jucătorii de la ASA a trimis cele mai multe șuturi: 3 pe poartă, din 4 încercate.

În topul mijlocașilor de bandă stângă în această etapă, Bumba e pe locul al treilea (232 de puncte InStat, nota 6,6).

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑