Sporting – Wolfsburg 0-0. Germanii s-au calificat în optimile Europa League



027 февраля 2015

 

**VIDEO** Sporting – Wolfsburg 0-0. Germanii s-au calificat în optimile Europa League

Wolfsburg merge mai departe, în optimile UEFA Europa League, după 0-0 pe "Jose Alvalade" din Lisabona. Nemţilor le-a fost suficientă victoria cu 2-0 din tur în faţa unei echipe portugheze care a ratat enorm pe teren propriu.

Tanaka putea deschide scorul pentru Sporting în minutul 36, când Nani i-a pasat excelent niponului, care a trimis pe lângă poartă. Două minute mai târziu, William Carvalho a şutat puternic din afara careului, însă Benaglio a respins cu un plonjon spectaculos.

La faza imediat următoare, Figueiredo a reluat periculos cu capul, iar Trasch a fost nevoit să scoată de pe linia porţii.
Tanaka a încheiat prima repriză cu o nouă ratare uriaşă – şut din careu deviat de Benaglio în bară.

Wolfsburg a răspuns în startul reprizei secunde prin De Bruyne – şut plasat care l-a învins pe Rui Patricio, însă balonul a nimerit bara. Acelaşi Tanaka a revenit la poarta lui Benaglio cu un sfert de oră înainte de final, dar elveţianul a fost din nou salvator pentru oaspeţi.

S-a terminat 0-0 la Lisabona, dar dubla din tur a lui Bas Dost îi trimite pe nemţi în următoarea fază a competiţiei.

Sporting (4-1-4-1): Patricio - Cedric, Oliveira, Figueiredo, Silva (Slimani 64) - Carrillo (Mane 77), Mario, Silva, Nani - Tanaka (Montero 77)

Antrenor: Marco Silva

Wolfsburg (4-2-3-1): Benaglio - Trasch, Naldo, Knoche, Rodriguez - Gustavo, Guilavogui - Vieirinha, De Bruyne, Schurrle - Dost

Antrenor: Dieter Hecking

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑