Oltenii aşteaptă nerăbdători duelul cu Steaua. Casa închisă şi dorinţă de revanşă



027 февраля 2015

 

**VIDEO** Oltenii aşteaptă nerăbdători duelul cu Steaua. Casa închisă şi dorinţă de revanşă

Steaua joacă cu casa închisă la Craiova. Oltenii s-au mobilizat şi au cumpărat toate cele şase mii de bilete puse în vânzare pentru meciul care se va disputa duminică, de la ora 15:30, în direct pe Digi Sport 1. "Vrem să ne luăm revanşa pentru meciurile pierdute în Cupă şi în campionat", spune fostul stelist Pablo Brandan.

Campioana va avea parte de o atmosferă infernală la Craiova. Oltenii au epuizat toate cele şase mii de bilete puse în vânzare pe Extensiv, stadion care n-a mai găzduit un meci de campionat de şapte ani!

Echipa lui Gâlcă merge în Bănie fără suporteri, dar şi fără zece jucători care au contribuit la câştigarea meciului din tur.

"Cred că presiunea o să fie mult mai mare pe adversar, pentru că tribunele sunt aproape şi sperăm să fie de bun augur pentru noi şi primul meci pe Extensiv. Nu ştiu pe cine va dezavantaja gazonul, ambele echipe vor juca pe acelaşi teren", a declarat Bogdan Vătăjelu.

Neînvinsă în campionat din septembrie anul trecut, Craiova a pierdut, însă, ambele întâlniri cu Steaua, din tur şi din Cupa României. Revanşa în meciul de duminică le-ar aduce un loc pe podium.

"Da, am rămas puţin rănit după ultimul meci cu ei, pentru că am pierdut în Cupă şi vrem să arătăm mai bine. Avem nevoie de puncte în continuare şi sperăm să reuşim o victorie", a spus Brandan.

"Dacă vom câştiga cu Steaua, sigur vom fi bucuroşi, cu atât mai mult cu cât urcăm în clasament şi avem următorul obiectiv, care cred că este realizabil în acest sezon - cupele europene", a adăugat Vătăjelu.

Meciul CSU Craiova - Steaua, din etapa a 19-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 15:30, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, cu fazele VIDEO pe www.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑