Sabău dă vina și pe Ogăraru pentru situația de la U Cluj. Fostul antrenor face o paralelă cu Juventus Torino



027 марта 2015

 

**Sabău dă vina și pe Ogăraru** pentru situația de la U Cluj. Fostul antrenor face o paralelă cu Juventus Torino

Fostul antrenor al celor de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău (47 de ani), spune că o eventuală retrogradare a ”șepcilor roșii” nu trebuie privită ca o dramă, ci ca un moment din care o echipă o poate lua de la capăt.

Sabău, actualmente liber de contract, după ce în martie 2014 s-a despărțit de cei de la ASA Târgu Mureș, a găsit vinovații pentru situația în care se zbate gruparea ardeleană, singura formație din Liga 1 fără gol marcat în 2015.

Ex-internaționalul pune problemele de la U Cluj şi pe seama fostului staff, în frunte cu George Ogăraru. Acesta a pregătit echipa alături de un olandez şi a adus în lot patru jucători din ţara lalelelor.

”Nu sunt fotbaliști. Asta că nu cunosc limba, nu ține. Nu joacă baschet, handbal, joacă fotbal și fotbaliștii se acomodează oriunde, nu e o problemă. Este o chestiune de o lună, două dar după aceea intri pe teren și joci”, a spus Neluțu Sabău.

Deşi a terminat turul pe un loc deasupra liniei, U Cluj n-a reuşit nicio victorie în retur şi acum se zbate la retrogradare. ”Şepcile Roşii” îşi amintesc cu groază de anii petrecuţi în ligile inferioare, dar primesc încurajări de la Sabău, adică de la antrenorul care a promovat echipa din liga a treia în a doua în 2000.

”Sunt și astfel de momente, trebuie să accepți nu este nicio tragedie. Au făcut strategii prost gândite, s-au făcut niște greșeli, trebuie învățat din aceste chestiuni și mers înainte.

Care este problema cu retrogradarea? Au fost echipe mari din Europa, precum Juventus, care au luat-o de la capăt”, a conchis Sabău.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑