United este gata să plătească peste 100 de milioane de euro pentru ”repatrierea” lui Ronaldo. Salariu imens pentru portughez



027 марта 2015

United este **gata să plătească peste 100 de milioane de euro** pentru ”repatrierea” lui Ronaldo. Salariu imens pentru portughez

Oficialii celor de la Manchester United par deciși ”să arunce în aer” piața transferurilor în proxima perioadă de mercato, adică la vară. După un sezon plin de dezamăgiri, gruparea de pe ”Old Trafford” și-a stabilit ca principal țel ”repatrierea” lui Cristiano Ronaldo, conștientă și de faptul că portughezul traversează un moment mai slab la Real Madrid.

După cum au punctat jurnaliștii englezi de la ”Daily Express”, se vorbește deja de suma pe care cei de la United sunt gata s-o ofere omologilor de pe ”Bernabeu”. Concret, pentru Real Madrid ar fi vorba de o sumă de transfer cifrată la 80 de milioane de lire sterline, ceea ce înseamnă mai mult de 109 milioane de euro.

Și jucătorul va fi bine remunerat. El va primi 14 milioane de lire sterline pe sezon, ceea ce înseamnă ca va sări peste bariera de 19 milioane de euro, de care n-a trecut la gruparea blanco, alături de care mai are contract până în iunie 2018.

Starul portughez nu trece chiar prin cela mai bune momente pe ”Bernabeu”. În afara disconfortului creat de problemele de la genunchi, nici pe plan sportiv ”CR7” n-a avut realizări în actualul sezon, la fel ca și Gareth Bale, astfel că și Florentino Perez, președintele clubului, a luat în calcul varianta despărțirii de cei doi.

În plus, pentru Real Madrid transferul ar însemna o afacere de succes, din moment ce în momentul în care l-au achiziționat pe Ronaldo, chiar de la United, au scos din vistierie 94 de milioane de euro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑