Meci DE ZILE MARI în această seară! Selecţionatele Moldovei şi Suediei sunt pregătite să facă spectacol



027 марта 2015
foto: bucurestifm.ro

Două ore ne despart de cel mai aşteptat meci de fotbal din acest an. Selecţionatele Moldovei şi Suediei sunt pregătite să facă spectacol în această seară pe stadionul Zimbru. Microbiştii au lăsat casele de bilete goale încă acum două zile şi aşteaptă cu nerăbdare să le facă galerie fotbaliştilor. 

Jucătorii Naţionalei Moldovei sunt pregătiţi de confruntarea cu Suedia din preliminariile Campionatului European din 2016.

Selecţionerul Alexandru Curteian consideră că "tricolorii" trebuie să joace la maxim pentru că nu au ce pierde, în comparaţie cu echipa condusă de Erik Hamren.

"Nu cred că avem probleme psihologice. Este important faptul că nu avem ce pierde, avem doar de câştigat. Noi nu avem de ce să ne oprim şi să lăsăm mâinile în jos", a spus selecționerul Moldovei, Alexandru Curteian. 

Selecţionerul nordicilor Erik Hamren a rămas impresionat de prestaţia Moldovei în în meciul cu Austria, dar şi de egalul obţinut de echipa noastră în deplasare cu echipa Rusiei.

"Austria a avut noroc aici. Mai mult decât atât, Moldova a remizat cu Rusia aşa că ştim că ne aşteaptă un meci dificil. Noi întotdeauna ne dorim cele trei puncte. După meci poate vom fi satisfăcuţi şi cu un  punct", a declarat selecționerul Suediei, Erik Hamren.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑