Piloții de la Mercedes, FAVORIȚI la victoria cursei de F1 din Malaezia



027 марта 2015

 

Cea de-a doua etapă a Mondialului de Formula 1 va avea loc în Malaezia. Mercedes este considerată principala favorită la victorie în cursa de la Sepang, însă Ferrari şi Williams vor încerca să lupte pentru podium.

Cei de la McLaren au şi ei şanse mari de a obţine un rezultat bun, datorită revenirii lui Fernando Alonso, care a ratat prima cursă a sezonului.

Oficialii de la Red Bull Racing sunt îngrijoraţi de situaţia de la echipă după evoluţiile modeste din ultima perioadă. În sezonul trecut, echipa austriacă a avut o evoluţie dezamăgitoare, iar în prima cursă din 2015, Ricciardo s-a clasat doar pe locul şase cu noul monopost.

"Cred că dezamăgirea după prima cursă a sezonului a fost cauzată de faptul că rezultatele au fost sub aşteptări pe circuitul de la Melbourne. Mi se crează impresia că am făcut un pas înapoi", a declarat directorul Red Bull Racing, Christian Horner. 

Sepang este unul dintre cele mai apreciate circuite de către piloţi, datorită faptului că este rapid şi are numeroase viraje de stânga-dreapta.

9 dintre cele 16 curse de la Sepang au fost câştigate de pilotul care a plecat din pole position. Ferrari este echipa cu cele mai multe succese în Malaezia, câştigând şase curse.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑