Amical de gală pentru Farul. 5.000 de fani sunt așteptați sâmbătă la meciul cu Steaua



027 марта 2015

 

**VIDEO** Amical de gală pentru Farul. 5.000 de fani sunt așteptați sâmbătă la meciul cu Steaua

Farul îşi aduce aminte de vremurile bune din Liga I, însă doar amical - campioana Steaua va juca un meci de pregătire cu echipa din Constanţa. Atmosfera se anunţă una încinsă - peste 3.000 de bilete s-au vândut deja, iar oficialii speră ca echipa campioană să atragă măcar 5.000 de fani. Au pus în vânzare bilete cu preţuri între 5 şi 50 de lei pentru partida care se va desfășura sâmbătă, de la ora 12:00.

"Încerc să-i conving pe jucători să trateze serios jocul. E o oportunitate, o șansă pentru majoritatea dintre ei. Dacă unii au mai avut ocazia să joace cu Steaua, pentru marea majoritate e primul joc", a declarat antrenorul Farului, Marian Dinu.

Retrogradată în 2009, Farul a fost inclusiv aproape de desfiinţare. După amicalul cu Steaua, constănţenii se vor lupta în play-off-ul pentru evitarea retrogradării în Liga a treia.

"Un meci important pentru toți jucătorii. Trebuie să demonstrăm că avem potențial să jucăm cu echipe mai valoroase", a declarat Ionuț Cioinac, care a fost completat de Florin Pătrașcu. "Este o onoare să jucăm cu Steaua, chiar dacă va fi un amical. Ne dorim ca pe viitor să fie și oficial".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑