Laurențiu Rus își cere scuze colegilor: “Roman a scos penalty pe lipsa mea de concentrare”



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Laurențiu Rus își cere scuze colegilor: “Roman a scos penalty pe lipsa mea de concentrare”

VIDEO Astra – Gaz Metan 1-2. Dan Roman a fost omul meciului de la Giurgiu, reușind golul egalizator al echipei sale și apoi provocând penalty-ul din care Curtean a marcat pentru succesul ardelenilor. Laurențiu Rus, omul care l-a faultat în careu, își cere scuze colegilor.

Rus l-a trântit pe atacantul Gazului în careu, în minutul 50, și recunoaște că putea să trateze altfel faza: “Îmi cer scuze colegilor pentru acel penalty. În prima fază am greșit că l-am atacat decisiv, după aceea am vrut să mă opresc, să-l las, dar Dan deja era cu mâinile pe mine, cu picioarele s-a agățat, jucător inteligent, a scos cam singur penalty-ul, pe imprudența mea, pe lipsa mea de concentrare.”

VIDEO CU LOVITURA DE PEDEAPSĂ OBȚINUTĂ DE ROMAN

Fundașul Astrei a analizat prestația echipei sale și a încercat să explice o nouă partidă fără victorie, una începută excelent, giurgiuvenii conducând cu 1-0: “Cu cât punem mai mult suflet, nu ne iese nimic, din păcate. Am pierdut astăzi un meci pe care l-am avut în mână. Am avut o primă repriză foarte bună, controlată, pregătit meciul foarte bine, ocazii, puteam intra cu acel 1-0 la pauză, ca să nu zic cu o diferență și mai mare. În minutul 45, ei gol, cumva cred că atunci a fost așa, un impact moral. După aceea a fost și greșeala mea personală în repriza a doua.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑