Napoli – Sampdoria 4-2. Gazdele speră din nou la un loc de Champions League



027 апреля 2015

**VIDEO** Napoli – Sampdoria 4-2. Gazdele speră din nou la un loc de Champions League

Napoli se apropie de podium: a câștigat meciul cu Sampdoria, chiar dacă oaspeții au deschis scorul în minutul 12. Insigne a marcat primul său gol, după o pauză de șase luni și jumatate.

Pașii greșiți făcuți de Lazio și Roma, aflate pe locuri de UEFA Champions League, îi dau speranțe lui Rafa Benitez. După calificarea în semifinalele Europa League, Napoli a câștigat și derby-ul cu Sampdoria. Higuain a fost aproape de gol în minutul 9, dar cei care au deschis scorul au fost oaspeții.

Raul Albiol a trimis mingea în propria poarta, în minutul 12. Gabbiadini a fost însă eroul primei reprize. În minutul 31 l-a păcălit pe Viviano, iar apoi a contribuit și la golul cu care Higuain a dus-o în avantaj pe Napoli.

A fost și scorul la pauză, iar gazdele au rezolvat meciul imediat după începerea reprizei secunde. Revenit de curand după accidentare, Lorenzo Insigne a marcat primul său gol în ultimele șase luni și jumătate.

Sampdoria a încercat să revină în joc în minutul 58, însă defensiva lui Napoli a rezistat. S-a facut chiar 4-1, în minutul 81, cand Hamsik a scos o lovitură de la 11 metri. Higuain nu a iertat de la punctul cu var, după care a fost înlocuit în aplauzele fanilor.

Ultimul gol le-a aparținut oaspeților: Muriel a reușit o super execuție. A fost cea de-a treia victorie consecutivă în Serie A pentru Napoli, care s-a apropiat la două puncte de Roma, ocupanta locului 3.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑