Luptătorii moldoveni de K-1 vor participa la un festival de arte marțiale din Italia



027 апреля 2015

 

Luptătorii moldoveni de K-1 au devenit tot mai solicitaţi la turneele internaţionale! Sportivii din lotul naţional de K-1 amator au fost invitaţi la un festival de arte marţiale din Italia, acolo unde vor participa peste 1.000 de luptători din toată lumea.

Luptătorii moldoveni de K-1 au fost invitaţi la un Festival al Artelor Marţiale, care avea loc în perioada 1-3 mai în oraşul italian Verona.

Federaţia Naţională de K-1 amator a delegat la această competiţie cei mai buni 26 de luptători la diferite categorii de vârstă.

"Va fi o competiţie foarte interesantă pentru amatori la diferite genuri de lupte. Vor avea loc şi lupte după regulile K-1, care ne sunt cele mai apropiate", a declarat președintele Federației Moldovei de K-1 amator, Dorin Damir. 

"S-a primit aşa că invitaţia a venit prea târziu, doar cu trei săptămâni în urmă. Chiar şi aşa, băieţii sunt pregătiţi. Desigur, nu am avut mult timp pentru pregătire, însă majoritatea sportivilor care vor participa la festival sunt cei mai buni luptători ai federaţiei noastre, printre care şi campionii naţionali", a spus antrenorul Octavian Orheianu. 

Din lotul care se va deplasa în Italia va face parte şi un luptător profesionist. Stanislav Reniţă a decis să mai lupte la nivel de amatori pentru a acumula mai multă experienţă.

"Am decis să particip la acest turneu de amatori pentru a acumula mai multă experienţă şi ca să mă simt mai sigur în ring. Fiecare luptă are un rol important în carieră. În orice luptă, indiferent dacă pierzi sau învingi, oricum acumulezi experienţă", a spus luptătorul K-1, stanislav Reniță.

La festivalul de la Verona vor participa peste o mie de luptători din 50 de ţări de pe toate continentele.

În cadrul festivalului va avea loc şi un turneu profesionist, iar Moldova va avea un reprezentant şi în această competiţie. Vitalie Matei, membrul clubului Lion, va lupta cu italianul Jacobo Tarantino, la categoria de 71 de kilograme.

Duelul este programat pe 2 mai.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑