Al cincilea trofeu din carieră! Guillermo Garcia Lopez a câştigat turneul ATP de la Bucureşti



027 апреля 2015
Foto: allsports.com.gh

Guillermo Garcia Lopez a câştigat turneul ATP de la Bucureşti! Spaniolul s-a impus în finala în faţa cehului Jiri Vesely. Turneul de dublu a fost câştigată de perechea română Marius Copil și Adrian Ungur.

Guillermo Garcia Lopez l-a învins în finala de la Bucureşti pe cehul Jiri Vesely în două seturi cu scorul de 7-6 7-6. Garcia Lopez a câştigat al cincilea trofeu din carieră. În partida care a durat două ore şi 15 minute, spaniolul, care a fost al cincilea favorit al competiţiei, a reuşit şase aşi şi trei break-uri.

Lopez a mai jucat finala la Bucureşti în 2013, însă atunci a fost învins de Lukas Rosol. Pentru victoria din acest an, Garcia Lopez a primit 80 mii de euro şi 250 de puncte în clasamentul ATP. De partea cealaltă, Vesely a încasat 42.100 de euro şi 150 de puncte.

Finala turneului a fost umbrită de un incident mai rar întâlnit la meciurile de tenis. În al doilea set, unuia dintre spectatori i-a sunat telefonul și acesta a răspuns pe un ton ridicat. Jucătorii au refuzat să continue meciul, iar spectatorul a fost rugat de doi agenți de securitate să părăsească arena, însă acesta a refuzat.

Marius Copil şi Adrian Ungur au devenit campioni la proba de doblu. Cei doi tenismani români au învins perechea formată din Nicholas Monroe şi Artiom Sitak în trei seturi cu scorul de 3-6 7-5 17-15.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑