Gabi Tamaş a ratat şansa să devină al patrulea român din Premier League. Watford a promovat



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Gabi Tamaş a ratat şansa să devină al patrulea român din Premier League. Watford a promovat

Gabriel Tamaş a reprezentat unul dintre cele mai bune transferuri făcute de campioana Steaua în pauza de iarnă. Fundaşul de 31 de ani este unul dintre cei mai importanţi oameni din defensiva lui Costel Gâlcă, după plecarea polonezului Lukasz Szukala la gruparea condusă de Victor Piţurcă, Al Ittihad.

Pentru a ajunge la liderul din Liga I, fostul fotbalist al lui Dinamo şi-a reziliat contractul cu englezii din Championship (liga a doua engleză), Watford, pentru care evoluase în 9 partide în toate competiţiile acestei stagiuni.

Internaţionalul român are acum motive să regrete despărţirea de gruparea de pe "Vicarage Road", după ce aceasta a promovat în Premier League la finalul săptămânii trecute, revenind pe prima scenă a fotbalului englez după o pauză de opt ani.

Dacă ar fi rămas în lotul managerului Slavisa Jokanovic, Gabi Tamaş ar fi devenit, începând din sezonul viitor, al patrulea român din Premier League, alături de Florin Gardoş (Southampton), Vlad Chiricheş (Tottenham) şi Costel Pantilimon (Sunderland).

Jucătorii de la Watford au aflat că au promovat în urma celorlalte rezultate din penultima etapă şi sărbătoarea a avut loc chiar în autocarul echipei.

Meciul Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑