Steaua își face planuri pentru UEFA Champions League și este hotărâtă să-l ia pe Gregory Tade



027 апреля 2015

 

Steaua își face planuri pentru UEFA Champions League și **este hotărâtă să-l ia pe Gregory Tade**

Steaua mai are doar un punct avans în fruntea clasamentului Ligii 1, iar meciul cu ASA Târgu Mureș, de miercuri, transmis de Digi Sport 1, poate să fie decisiv în lupta pentru titlu.

Totuși, roș-albaștrii nici nu iau în calcul că ar putea rata primul loc pe finalul sezonului, așă că se gândesc, deja, la preliminariile UEFA Champions League, după ce nu au reușit să ajungă în faza grupelor, anul trecut.

Compartimentul care le dă bătăi de cap steliștilor este cel ofensiv, unde Steaua a suferit teribil în 2015, după ce s-a despărțit de Claudiu Keșeru, omul aflat și acum în topul marcatorilor din Liga 1, pe locul al doilea, cu 12 goluri.

Cum Raul Rusescu și George Țucudean au înscris doar 5 goluri în campionat, Steaua a găsit soluția în atac, iar aceasta este Gregory Tade, vârful lui CFR Cluj.

În vârstă de 28 de ani, Tade se mulează perfect pe cerințele Stelei, demonstrând în Liga 1 că este un jucător de calitate, capabil oricând să rezolve de unul singur soarta unui meci.

În ultimele trei etape, Tade a înscris două goluri, în partidele cu Târgu Mureș și Oțelul. A adus un punct din duelul cu vecinii de la ASA (2-2), contribuind decisiv și la victoria în fața gălățenilor, scor 1-0.

 

Cum formația din Cluj are mari probleme financiare, Tade poate fi luat de Steaua cu doar 500.000 de euro. Jucătorul ar urma însă să solicite un salariu anual de 250.000 de euro pe an, peste limita impusă de Gigi Becali (120.000 de euro, anual).

14 goluri a marcat Tade în Liga 1 pentru CFR Cluj

2013 este anul în care Tade s-a transferat la CFR, de la St. Johnstone

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑