Simona Halep e lăudată şi după înfrângerea cu Wozniacki. "Trebuie privită ca o jucătoare mare"



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Simona Halep e lăudată şi după înfrângerea cu Wozniacki.

Simona Halep a pierdut în faţa Carolinei Wozniacki, în semifinalele turneului de la Stuttgart, dar, începând de azi, este noul număr 2 mondial, după ce a făcut rocada cu rivala ei din Rusia, Maria Sharapova.

Meciul din penultimul act cu daneza de 24 de ani a durat aproape 3 ore şi este considerat unul dintre cele mai spectaculoase din 2015. Simona a fost lăudată după acest eşec de unul dintre antrenorii cunoscuţi din circuit, Nigel Sears.

"Acesta a fost unul dintre cele mai bune meciuri din cariera Carolinei Wozniacki. Simona a jucat bine, a fost la un nivel ridicat, însă Caroline s-a autodepăşit. În niciun caz Simona nu trebuie contestată pentru acest eşec.

Simona trebuie privită ca o mare jucătoare, aşa cum este. Evoluţiile din acest an atestă lucrul ăsta. Simona nu a fost slabă în meciul cu Caroline, ba chiar a jucat foarte bine, numai că adversara a avut un nivel mai ridicat de aceasta dată", a spus cel care a pregătit-o, printre altele, pe Ana Ivanovic.

Pentru parcursul de la Stuttgart, Simona a primit un cec în valoare de 35.455 de dolari şi 185 de puncte în clasamentul WTA.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑