Chicharito are șansa să rămână la Madrid. "Iubesc să joc la Real!" Golurile cu Celta Vigo



027 апреля 2015

 

Chicharito are șansa să rămână la Madrid.

VIDEO Celta - Real 2-4. Real Madrid a rămas în cursa pentru titlu din Spania, după victoria obținută pe terenul celor de la Celta Vigo, scor 4-2.

Poate cel mai bun om al lui Carlo Ancelotti a fost Chicharito Hernandez, titularizat de antrenorul italian pe fondul problemelor de lot.

Atacantul mexican a înscris două goluri în victoria echipei sale de duminică, după ce mai punctase de doar 4 ori în celalalte 17 meciuri jucate în tricoul Realului, din La Liga.

La un moment dat, șansele lui Chicharito de a continua pe Bernabeu erau minime, însă dubla cu Celta se pare că i-a convins pe șefii Realului să-l transfere definitiv pe mexican, în prezent doar împrumutat de deținătoarea UEFA Champions League, de la Manchester United.


"Eu iubesc să joc la Real și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această seară, care îmi dă multă încredere. Eu trăiesc clipa și voi juca pe viitor acolo unde Dumnezeu o să vrea. Nu știu dacă sunt la Real pentru an sau pentru mai mult. Eu sunt doar concentrat să prind cât mai multe minute pentru cel mai bun club din lume.

În perioadele mai puțin bune, au fost oameni care m-au susținut și mi-au spus că va veni și șansa mea, să am încredere", a spus Chicharito Hernandez.

Brazilianul Marcelo a avut și el un mesaj pentru fostul jucător al lui Manchester United. "Chicharito este un jucător care muncește mult. El a avut răbdare tot sezonul, iar acum a primit recompensa pe care o tot aștepta".

10 milioane de euro este cota lui Chicharito, conform transfermarkt.de

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑