Santi Mina este cel mai tânăr jucător care i-a marcat Realului, în ultimii 8 ani. Recordul e deţinut de Aguero



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Santi Mina este cel mai tânăr jucător care i-a marcat Realului, în ultimii 8 ani. Recordul e deţinut de Aguero

VIDEO. Celta Vigo - Real Madrid 2-4. Santi Mina este jucătorul care a marcat al patrulea gol al serii şi a egalat situaţia pe tabelă (2-2), după 28 de minute spectaculoase disputate pe Estadio de Balaidos.

După reuşita din poarta lui Iker Casillas, atacantul iberic a devenit cel mai tânăr jucător care marchează împotriva campioanei Europei, în ultimii 8 ani. A făcut-o la 19 ani şi 140 de zile.

Deţinătorul recordului este actualul vârf al lui Manchester City, Sergio Aguero. Kun a înscris contra "galacticilor" în 2007, atunci când argentinianul nu avea decât 19 ani şi 84 de zile.

Reuşita lui Santi Mina l-a convins pe antrenorul Eduardo Berizzo, fiind a cincea din ultimele două partide disputate pe teren propriu, după cele patru din meciul cu Rayo Vallecano, încheiat cu scorul de 6-1.

Evoluţiile sale au atras deja atenţia marilor cluburi europene şi probabil că Celta Vigo va încasa o sumă consistentă dintr-un eventual transfer, ţinând cont că agentul jucătorului este celebrul Jorge Mendes. Santi Mina are o clauză de reziliere a contractului scadent în 2018 de 10 milioane de euro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑