Răducan ameninţă poziţia de lider a Stelei: "Avem forţa de a câştiga titlul. Meciul nu e decisiv"



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Răducan ameninţă poziţia de lider a Stelei:

ASA Târgu Mureş este revelaţia acestui sezon. Echipa s-a schimbat radical de la venirea pe bancă a lui Liviu Ciobotariu, cel care i-a luat locul lui Cristi Pustai, în această iarnă.

Zicu şi compania au început returul la 13 puncte în spatele Stelei, dar înaintea meciului direct, campioana mai are un avans minim, de un singur punct. Oficialii nou-promovatei anunţă însă că sunt pregătiţi să îi sufle trofeul grupării bucureştene.

"Suntem pregătiţi să ne luptăm pentru campionat. Am ajuns în punctul culminant unde ne-am dorit, acela de a avea şanse reale cu Steaua. Avem forţa necesară să câştigăm campionatul, dar nu e simplu. Steaua e obişnuită cu meciurile decisive, dar şi noi avem atuurile noastre. Veţi vedea o echipă puternică miercuri seară.

E imposibil să se decidă acum. Sunt încă foarte multe puncte puse în joc şi nu are o însemnătate decisivă acest meci. E foarte important şi vrem să luăm un avantaj în faţa adversarilor. Steaua are avantajul că e obişnuită cu astfel de jocuri, dar noi avem jucători care au evoluat la cel mai înalt nivel. Spiritul vestiarului nostru e superior", a declarat preşedintele nou-promovatei.

Pentru a-i monta şi mai mult pe jucători, oamenii din club au promis o primă consistentă în cazul câştigării campionatului: fotbalişti vor împărţi 300.000 de euro.

"Am avut o întâlnire cu băieţii şi s-a stabilit prima de titlu, de locul 2, şi, indiferent dacă depăşim sau nu Steaua, ei sunt campioni şi trebuie recompensaţi ca atare", a adăugat fostul jucător al Stelei.

Meciul Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑