Bayern, cea mai tare in Germania: A devenit campioana Germaniei pentru a 25-a oara in istorie



027 апреля 2015
 width=
Hegemonia bavarezilor se mentine. Bayern Munchen a devenit campioana Germaniei pentru a 25-a oara in istorie, fiind al 3-lea titlul consecutiv. S-a intamplat dupa ce ieri echipa de pe locul doi a pierdut meciul.

 

Singura echipa care mai avea sanse matematice sa o ajunga pe Bayern a fost Wolfsburg. Aceasta insa nu a rezistat pe terenul formatiei Borussia Monchengladbach. Max Kruse a inscris in minutul 90 si gazdele au castigat cu 1 la 0.


Astfel, cu 4 etape pana la finalul sezonului, Wolfsburg a ramas la 15 puncte in spatele echipei Bayern Munchen. Bavarezii au devenit campioni ai Germaniei deja al treilea an la rand. Bayern si-a adaugat in palmares titlul national cu numarul 25. Tot ieri in Italia, Torino a batut-o cu 2 la 1 pe Juventus, in derby-ul orasului. Amarul infrangerii oaspetilor a fost indulcit de noua capodopera a lui Andrea Pirlo.


Juventus e aproape campioana in Serie A. Batrana Doamna conduce cu un avans de 14 puncte fata de a doua clasata Lazio. In Italia mai sunt 6 etape de disputat.


Sursa: protv.md
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑