Thievy a marcat golul etapei în Spania. Almeria a ajuns deasupra liniei retrogradării



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Thievy a marcat golul etapei în Spania. Almeria a ajuns deasupra liniei retrogradării

Almeria continuă lupta pentru evitarea retrogradării și a obținut în weekendul precedent o victorie extrem de importantă în disputa cu Eibar, la care fostul stelist Piovaccari a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 59.

Formația lui Sergi Barjuan s-a impus cu 2-0 și a urcat pe locul 16 în clasmaentul din La Liga, la două puncte în fața lui Deportivo, echipă aflată pe locul 18, primul care duce în Secunda. Atacantul Thievy Bifouma Koulossa a fost unul dintre artizanii victoriei celor de la Almeria.

Vârful congolez a fost titular și a deschis scorul în minutul 8, când a finalizat cu gol o acțiune personală. La un contraatac al gazdelor, Thievy a primit mingea la jumătatea terenului și, după o cursă de 35 de metri, l-a învins pe Xabi Irureta cu un șut de la marginea careului de 16 metri, acesta fiind ales golul etapei în Spania.

A fost doar a doua reușită a atacantului de 22 de ani împrumutat de Almeria de la Espanyol. Celălalt gol al lui Thievy a fost marcat în disputa pierdută în fața Barcelonei, scor 1-2.

25 de meciuri a jucat în acest sezon Thievy
17 partide a început ca titular atacantul de 22 de ani
2.000.000 de euro este cota lui Thievy

VIDEO CU GOLUL LUI THIEVY


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑