Bale trage tare la antrenamente și poate reveni în meciul cu Sevilla: "Abia aștept să joc"



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Bale trage tare la antrenamente și poate reveni în meciul cu Sevilla:

Gareth Bale s-a accidentat în disputa câștigată de Real Madrid pe 18 aprilie în fața celor de la Malaga și inițial s-a crezut că galezul va rata finalul sezonului.

Presa din Spania scrie însă că Ancelotti are șanse mari să-l folosească în disputa cu Sevilla, programată sâmbătă, 2 mai, de la ora 21:00 și transmisă ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

"Mă simt mai puternic de la zi la zi și abia aștept să joc alături de coechipierii mei" a fost mesajul galezului care se antrenează separat în sală. Bale a postat pe o rețea de socializare și un video ca să le arate fanilor că se pregătește intens pentru a reveni în echipa lui Ancelotti.

VIDEO CU ANTRENAMENTUL LUI BALE

Gareth Bale a fost schimbat încă din minutul 5 al disputei pe care Real a câștigat-o cu 3-1 în fața celor de la Malaga. Galezul a acuzat dureri la gamba stângă și a fost suspect de o ruptură musculară.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Jucătorul cumpărat de la Tottenham a lipsit în disputele cu Atletico Madrid (returul sferturilor de finală din UEFA Champions League) și Celta Vigo (partidă din La Liga), ambele câștigate de madrileni. Bale va rata de asemenea și meciul cu Almeria.

Real Madrid - Almeria se joacă miercuri, 29 aprilie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI BALE


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑