Cel mai bun jucător din Premier League în acest sezon a primit un trofeu la o gală din Londra



027 апреля 2015
Foto: telegraph.co.uk

Belgianul Eden Hazard este cel mai bun fotbalist din acest sezon în campionatul Angliei. Jucătorul lui Chelsea a primit trofeul la o gală organizată la Londra. Atacanul lui Tottenham, Harry Kane a fost ales cel mai bun tânăr jucător din Premier League.

Eden Hazard a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului, în Premier League. Hazard, în vârstă de 24 de ani, a avut un rol decisiv la Chelsea, echipa care este foarte aproape de a cuceri al cincilea titlu din istorie. Belgianul a marcat 13 goluri şi a dat opt pase decisive.

Hazard l-a depăşit în acest clasament pe Harry Kane, chiar dacă acesta a marcat mai mult, dar a oferit numai patru pase decisive. Pe locul trei s-a clasat portarul lui Manchester Untied, David De Gea.

Harry Kane, în vârstă de de 21 de ani, a primit totuşi un premiu. Atacantul lui Tottenham a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din acest sezon.

Kane a avut un sezon din zile mari în Premier League. El a devenit primul jucător după Gary Lineker care şi-a trecut în cont 30 de goluri în toate competiţiile, în tricoul lui Tottenham Hotspeur.

Mai mult, Kane este doar al patrulea fotbalist din istoria londonezilor care marchează de cel puţin 20 de ori într-un sezon, alături de Teddy Sheringham, Gareth Bale şi Jurgen Klinsmann.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑