Apare o nouă echipă Steaua? ”Clubul Sportiv va găsi soluții, tradiția va continua, fotbalul nu va muri!”



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Apare o nouă echipă Steaua? ”Clubul Sportiv va găsi soluții, tradiția va continua, fotbalul nu va muri!”

VIDEO Gigi Becali renunță la vechea siglă a Stelei. Problemele legate de dreptul de proprietate asupra mărcii sunt departe de a fi clarificate. Florin Talpan, juristul CS Steaua, susține că orice persoană juridică ce va îndeplini anumite condiții poate licenția sigla, ceea ce presupune inclusiv varinta de a mai apărea o nouă echipă Steaua.

Florin Talpan a spus, într-o intervenție telefonică găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că nu se ajungea aici dacă actuala echipă finanțată de către Gigi Becali avea actele puse la punct, dar și că este convins că cei de la Steaua sunt interesați în continuare pentru a folosi sigla.

”Va fi o licitație, dar abia după ce se va fixa un preț. Poate participa oricine va îndeplini condițiile cerute de noi în caietul de sarcini. Respectiva persoană trebuie să aibă capacitatea pentru a duce mai departe echipa de fotbal. Sigla este un bun al statului și va fi licențiată în urma unui contract.

Decizia este la nivelul Ministerului Apărării, dar vom găsi soluții, tradiția va continua, fotbalul de la Steaua nu va muri”, a spus Talpan, care a lăsat astfel să se înțeleagă că dacă Gigi Becali nu va dori să liciteze, cineva tot va intra până la urmă în posesia mărcii.

Meciul Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Totuși, Talpan crede că cei de la FC Steaua sunt de fapt interesați de acest subiect.

”Și ei sunt foarte interesați, pentru că au investit foarte mulți bani pentru acest proces, au plătit o mare firmă de avocatură pentru a contesta decizia. Nu se ajungea aici dacă cei de la Steaua aveau actele în regulă. Această marcă este un drept de proprietate, este recunoscută internațional. Dacă nu este un bun al lor, trebuie să plătească.

Oricum, sunt sigur că CS Steaua va găsi soluții, tradiția va continua, fotbalul de la Steaua nu va muri”, a conchis Talpan.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑