Duel de zile mari în boxul mondial! Cine va fi ADVERSARUL lui Vladimir Kliciko



027 апреля 2015

 

Vladimir Kliciko va lupta în luna septembrie cu britanicul Tyson Fury. Ucraineanul va încerca să-şi aperele centurile WBA, IBF şi WBO pentru a 19-a oară la rând.

La câteva zile după ce l-a învins la puncte pe Bryant Jennings, Vladimir Kliciko şi-a aflat deja următorul adversar. El ar putea lupta cu britanicul Tyson Fury.

Managerul boxerului ucrainean, Bernd Bente a declarat că Fury este challenger la centura WBO, iar Kliciko ar putea lupta cu el în luna septembrie. Marea confruntarea ar putea avea loc chiar în Marea Britanie.

Tyson Fury este deţinătorul titlului de campion intercontinental, versiunea WBO. El este neînvins la profesionişti şi are în palmares 24 de victorii dintre care 18 obţinute prin knock-out.

Kliciko deţine trei dintre cele patru centuri mondiale importante WBA, IBF şi WBO din anul 2006. Duminică el şi-a apărat pentru a 18-a oară la rând centurile de campion. Boxerul ucrainean a obţinut în carieră 64 de victorie dintre care 53 prin knock-out. Kliciko a suferit trei înfrângeri la profesionişti.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑