Boloni e încântat de atitudinea lui Costel Gâlcă: ”Mi se pare elegant, exact ca pentru un club mare!”



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Boloni e încântat de atitudinea lui Costel Gâlcă: ”Mi se pare elegant, exact ca pentru un club mare!”

VIDEO Gâlcă, la al cincilea succes din 2015. Antrenorul Stelei a spus că aștepta un succes al roș-albaștrilor de genul celui repurtat pe ”Cluj Arena”, și consideră victoria un ascendent moral înaintea mareului meci cu ASA Târgu Mureș din etapa viitoare.

Costel Gâlcă este implicat cu Steaua pe toate ”fronturile” întrecerii interne, campionat, Cupa Ligii, Cupa României, dar nu știe dacă și din vară va mai lucra alături de roș-albaștri. Contractul tehnicianului, în vârstă de 43 de ani, se va încheia la finalul acestui sezon, dar, cel puțin până acum, cei din conducere, în speță Gigi Becali, n-a venit cu nicio propunere de prelungire.

Meciul Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Gâlcă a avut parte de multe critici în acest început de an, dar sunt și antrenori care se bucură că Steaua are un antrenor de talia sa. Ladislau Boloni (62 de ani), antrenorul celor de la Al Khor, a spus, într-o intervenție telefonică găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că tehnicianul roș-albaștrilor rezistă cu demnitate presiunii la care este supus.

”Îl judec pe Gâlcă după cum l-am cunoscut din postura lui de jucător și a mea de selecționer al României, dar și după ce am citit pe internet. Stilul lui de antrenor îmi place. Este mai puțin gălăgios ca alții și mi se pare elegant, potrivit pentru un club mare.

Este un băiat cu o experiență foarte mare, cu un bagaj bogat dobândit în fotbalul profesionist, îmi place atitudinea lui. Despre munca lui însă nu pot să vorbesc pentru că nu am văzut.

Ceea ce este și mai mult de apreciat este faptul că el rezistă cu demnitate la niște presiuni fantastice și își face treaba în continuare cu demnitate și profesionalism. Sunt sigur că în sufletul lui este deranjat de toate aceste discuții, dar nu arată asta”, a conchis Boloni la Digi Sport.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑