Un alt nume pe lista lui Dinamo. Cristi Munteanu: "E onorabil că se discută despre mine"



027 апреля 2015

 

Un alt nume pe **lista lui Dinamo.** Cristi Munteanu:

Începutul de săptămână a adus schimbări majore la Dinamo. Managerul general Daniel Stanciu şi principalul consilier al lui Ionuţ Negoiţă, Constantin Anghelache, au părăsit clubul și finanțatorul grupării din Ștefan cel Mare caută soluții pentru înlocuirea celor doi.

Pe lângă Florin Prunea, un alt nume a fost vehiculat în presă. Este vorba de Cristi Munteanu, în prezent președinte la Oțelul Galați. Fostul portar al "câinilor" n-a exclus o revenire în Ștefan cel Mare, însă așteptă finalul sezonului pentru a lua o decizie.

"Pe mine mă interesează Oțelul și nimic mai mult. E un lucru onorabil că se discută despre mine, dar sunt aici. Oțelul este fosta mea echipă, mai am contract până la vară. Tot ce-mi doresc acum este să reușim să menținem echipa în Liga 1. Nu știu ce va fi la vară" a declarat oficialul Oțelului în cadrul emisunii Digi Sport Special.

Oțelul n-a abandonat încă lupta pentru evitarea retrogradării. Dunărenii au două victorii consecutive, cu Steaua și Viitorul. "Am recuperat 5 puncte, au fost victorii de moral și de imagine. Suntem căpoși și refuzăm ideea de a retrograda. Ne jucăm șansele până la capăt. Mă bucur că am văzut 9.000 de fani care au încurajat echipa și au făcut valuri în tribune. E păcat ca Galațiul să rămână fără echipă în Liga 1. Fotbalul ar fi mult mai sărac fără o echipă ca Oțelul în Liga 1. Îmi doresc să rămân cu Oțelul în Liga 1" a mai declarat Munteanu.

Cernat a fost cel mai bun jucător al Oțelului în acest sezon și oficialul fostei campioane e convins că decarul gălățenilor ar face față fără probleme la orice echipă din țară în cazul în care dunărenii nu vor evolua în Liga 1 și în stagiunea viitoare.

"Aseară a demonstrat la toată lumea că e unicul număr 10 din România. Dacă Oțelul rămâne în Liga 1, Florin Cernat va rămâne la Galați. E normal ca un jucător de calibrul lui, într-un fotbal sărac, să fie căutat. Cernat mai joacă fără probleme la nivelul maxim în România cel puțin doi ani" e de părere Munteanu.

Președintele Oțelului a vorbit și despre lupta la titlu din Liga 1. Steaua și Tg. Mureș se întâlnesc, miercuri de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Președintele moldovenilor credă că meciul va fi unul disputat, în care ASA are un mic avantaj.

"Ghinionul Stelei este că Tg. Mureș nu are ce pierde. Vine o echipă care nu are nimic de pierdut. Presiunea mare va fi la Steaua, nu la Tg. Mureș. În momentul de față au una din cele mai experimentate echipe din Liga 1. Va fi un meci foarte foarte greu pentru Steaua" a încheiat Cristi Munteanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑