VM Zalău - Tomis Constanța 3-0. Dobrogenii conduc cu 2-1 la general



027 апреля 2015

**VM Zalău - Tomis Constanța 3-0.** Dobrogenii conduc cu 2-1 la general

Volei Municipal Zalău a reuşit prima victorie din finala Diviziei A1, împotriva lui Tomis Constanţa. Finalista de anul trecut este condusă cu 2-1 la general. Meciul patru se joacă marți, 28 aprilie, de la 19:00, și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Volei Municipal Zalău a câştigat meciul al treilea al finalei Diviziei A1 şi continuă să spere la titlul de campioană. Învinşi în precedentele două partide, ardelenii nu le-au lăsat prea multe şanse adversarilor. Echipa lui Stoyan Stoev a câştigat cu 25-20 primul set, însă actul secund a fost mai echilibrat. Tomis a avut şansa de a egala la seturi, însă gazdele au reuşit trei puncte la rând şi s-au impus cu 26-24.

Zalăul nu a cedat iniţiativa nici în actul al treilea şi a închis partida cu 25-21. La general, constănţenii conduc cu 2 la 1, astfel că ardelenii mai au nevoie de o victorie pentru a împinge disputa în meciul decisiv, care ar urma să aibă loc la Constanţa. Al patrulea joc al finalei va avea loc marți, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 19:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑