Trofeul Ligii Campionilor a ajuns la Berlin



027 апреля 2015

 

Oficialii clubului Real Madrid au predat trofeul Ligii Campionilor, cucerit anul trecut. Reprezentanţii grupării galactice au adus cupa în oraşul Berlin, gazdă a finalei din acest an. 

Real Madrid s-a despărţit de trofeul Ligii Campionilor pentru cel puţin o lună şi jumătate. Cupa a ajuns la Berlin, acolo unde va avea loc finala din acest an. O dată cu trofeul cucerit de madrileni în sezonul trecut a fost predată şi cupa din competiţia feminină a Ligii Campionilor. Preşedintele UEFA, Michel Platini nu a fost prezent la ceremonia de la Berlin din cauza decesului mamei sale. UEFA a fost reprezentată şeful Federaţiei Germane de Fotbal, Wolfgang Niersbach.

Oficialii germani au recunoscut că vor să o vadă pe Bayern Munchen în finala din acest an.

"Nu trebuie să fiu neutru. Bineînțeles că susţin Bayern Munchen. Aş fi fericit dacă echipa germană va juca finala. Toate meciurile vor fi de o intensitate maximă, însă am să ţin pumnii pentru Bayern", a spus primarul orașului Berlin, Muller. 

Finala Ligii Campionilor din acest an este programată pe şase iunie. În semifinale se vor duela Juventus - Real Madrid şi Barcelona - Bayern Munchen. Primele meciuri vor avea loc săptămâna viitoare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑