Daniel Sturridge RISCĂ să nu mai joace pentru Liverpool



027 апреля 2015

 

Daniel Sturridge riscă să nu mai joace în acest sezon pentru Liverpool. Atacantul nu s-a accidentat la începutul lunii la coapsă, iar antrenorul Brendan Rodgers nu ştie dacă în acest sezon va mai putea reveni la nivelul potrivit.

Atacantul lui Liverpool, Daniel Sturridge ar putea fi indisponibil şi pentru ultimele meciuri ale sezonului. Anunţul a fost făcut chiar de tehnicianul comoranilor Brendan Rodgers.

"Aşa cum am mai spus, atunci când el a fost apt de joc, Sturridge a ajutat echipa foarte mult. Acum urmează să vedem dacă îl vom putea readuce la forma cea mai bună pentru ca să poată juca constant. Vom vedea dacă asta se va întâmpla în acest sezon sau la pregătirile dinaintea campionatului viitor", a spus antrenorul Liverpool, Brendan Rodgers. 

Daniel Sturridge, în vârstă de 25 de ani, nu a mai evoluat într-un meci oficial de pe 8 aprilie, atunci când Liverpool a jucat cu Blackburn în sferturile de finală ale Cupei Angliei. Cotat la 25 de milioane de euro de site-urile de specialitate, atacantul a ratat o mare parte a acestui sezon, din cauza accidentărilor. Sturridge a jucat doar 18 meciuri în toate competiţiile, reuşind să înscrie cinci goluri.

Liverpool mai are programate cinci meciuri în Premier League până la finalul actualului sezon. Echipa pregătită de Brendan Rodgers este pe locul cinci în campionat, fiind la şapte puncte distanţă de locul patru, care asigură un loc în Liga Campionilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑