Un fotbalist al lui Victor Pițurcă a marcat golul sezonului în Arabia Saudită. Sânmărtean, pasă decisivă



027 апреля 2015

 

**VIDEO** Un fotbalist al lui Victor Pițurcă a marcat golul sezonului în Arabia Saudită. Sânmărtean, pasă decisivă

Victor Pițurcă rămâne cu Al Ittihad în lupta pentru locul trei în campionatul Arabiei Saudite, în etapa a 24-a echipa sa reușind să învingă pe teren propriu pe Al Taawon, cu 4-3. A fost partida în care un fotbalist al fostului selecționer a marcat golul sezonului în prima divizie saudită. Lucian Sânmărtean a dat pasa decisivă la reușita de 4-2.

Fahd Al Muwallad a deschis scorul pe Jeddah în minutul 25, cu o execție fabuloasă. Atacantul în vârstă de 20 de ani a trimis în poartă din foarfecă, de la aproape 17 metri, portarul Sultan Al Ghamdi neavând vreo șansă.

Lukasz Szukala a marcat apoi pentru 2-0 în minutul 29, dar camerunezul Alo'o Efoulou a redus din diferență în minutul 35. Al Muwallad a stabilit scorul pauzei în minutul 45+3, ajungând la șase reușite în acest sezon. A fost 4-2, în minutul 70, Ochieng înscriind pentru oaspeți, dar în minutul 80 Sânmărteana oferit asistul pentru 4-2, golul fiind reușit de Abdulfattah Asiri. Alo'o Efoulou a stabilit scorul final, 4-3, în minutul 90+3.

Cu acest succes, Al ittihad rămâne pe locul 4, cu 48 de puncte, trei mai puține față de a treia clasată, Al Hilal.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑