Eagles Fighting Championship: Schimb de priviri şi replici



027 мая 2016

Nervi şi scântei în ajunul turneului ”Eagles Fighting Championship” de lupte în cuşcă de la Chişinău. Compatriotul nostru Daniel Filipschi şi maghiarul Feneys Zsolt s-au îmbrâncit la așa-numitul ”duel al privirilor”.
Luptătorul MMA din Moldova Vasile Botnaru şi românul Andrei Vasincă au fost, de asemeni, la un pas de a se încăiera în timpul prezentării oficiale.
- Mi-a arătat ceva şi nu mi-a plăcut. Nu m-am putut obţine, m-am enervat."
- Nu a fost niciun schimb de replici, a fost un clinci şi intimidarea adversarului. Fiecare adversar îşi impune respect în faţa adversarului. 
Sportivii au efectuat cântarul oficial şi au trecut controlul medical.
În cadrul evenimentului sunt programate 12 partide. Una dintre cele mai interesante încleștări este considerată cea dintre moldoveanul Vlad Popovschi şi ucraineanul Maxim Sergheev.
"Eu m-am pregătit de o luptă foarte dificilă, însă rămâne de văzut cum va fi această partidă. Nu am de gând să-l distrug, îmi doresc doar să-l înving", a spus Popovschi.
"Adversarul meu este un luptător bun. Am văzut imagini video. Ne vom bate şi va câştiga cel mai puternic", a replicat Sergheev.
Invitată de onoare la turneu este luptătoarea MMA Alexandra Albu. Originară din Vulcăneşti, sportiva se bate în cea mai tare competiţie de lupte în cuşcă, UFC.
"Destul de puternic este fight card-ul. Ne aşteptăm la lupte bune, spectaculoase, deoarece câţiva luptători tind spre titlul de campion", a spus preşedinte Asociaţia FEA Dorin Damir. 
Competiţia ”Eagles Fighting Championship” de la Chișinău va avea loc vineri, 27 mai, luptele urmând fi transmise de Canal 3, de la ora exactă 23.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑