Amatorii de fotbal au invadat oraşul Milano! De ce distracţii au parte microbiştii



027 мая 2016
Foto:worldsoccertalk.com
Distracție, multă bere și tunsori gratis. De aceste lucruri au parte amatorii de fotbal care au venit la Milano cu două zile până la finala Ligii Campionilor, ce va fi transmisă sâmbătă la PRIME.
În orășelul fotbalistic din Milano, practic, nu ai unde să arunci un ac. Aici mai rar se aude “Ciao!” sau “Arrividerci!” și mai des “Hala Madrid” și “Vamos, Atletico!”. Tot aici poți să mergi la frizerie, să te joci pe simulator sau să vezi trofeul Ligii Campionilor
Chiar în inima Pieței del Duomo a fost instalat un stand cu Cupa Campionilor. Orice doritor poate urca în el și poate face o poză alături de faimosul trofeu:
„Este superb, deoarece este unic și echipa mea preferată, Bayern Munchen a câștigat acest trofeu. Este ceva extraordinar să fii acolo, lângă trofeul real, nu o copie„.
Pentru amatorii de jocuri video în orășelul fotbalistic a fost amenajată o sală specială. Până și aici se joacă meciuri din Liga Campionilor:
„Jucăm cu Juventus împotriva Barcelonei, pentru că asta a fost finala de anul trecut„.
Tunsoarea mea este logo-ul UEFA și mi-am făcut și steluțe în partea din spate. Mi-am dorit o tunsoare mai puțin obișnuită. Este superb, deoarece, de obicei, trebuie să gesești un specialist foarte bun, care poate face astfel de chestii. Plus că este și gratis. În general, mă simt foarte bine aici, în orășelul fotbalistic al Ligii Campionilor„.
Peste drum de orășelul fotbalistic are loc Festivalul Campionilor. Aici oamenii au ocazia să afle mai multe despre Liga Campionilor, să facă poze în locuri special amenajate, dar și să guste din bucătăria tradițională italiană.
Derby-ul madrilen din finala Ligii Campionilor dintre Atletico și Real se va disputa sâmbătă, pe stadionul San Siro din Milano și va fi transmis în direct pe PRIME, de la ora 21 și 45 de minute.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑