Belgia a înregistrat cea mai categorică victorie la EURO-2016! A învins-o pe Ungaria cu 4-0



027 июня 2016
foto simbol: Fotbal/publika.md
Belgia a înregistrat cea mai categorică victorie la EURO-2016! Elevii lui Marc Wilmots au spulberat cu 4-0 selecționata Ungariei și s-au calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal. Belgienii au condus la pauză cu 1-0 prin golul înscris în  minutul 10 de Toby Alderweireld.
La mijlocul reprizei secunde maghiarii au avut o șansă bună de a egala, însă Roland Juhasz a trimis balonul la o palmă de bara porții.
La rândul lor, belgienii nu au irosit ocaziile create și au înscris 3 goluri în ultimele 12 minute de joc. Michy Batshuayi, Eden Hazard și Yannick Carrasco și-au trecut numele pe lista marcatorilor.
Belgia va întâlni în sferturi reprezentativa Țării Galilor.
Germania este o altă națională, ce a ajuns în următoarea rundă a competiției, desfășurată în Franța. Nemții au învins Slovacia cu 3-0. Echipa antrenată de Joachim Low a rezolvat meciul încă din prima repriza, când a punctat de două ori prin Jerome Boateng și Mario Gomez. Julian Draxler a stabilit rezultatul final în minutul 63.
Germania este singura echipă de la EURO-2016, ce nu a primit până acum niciun gol. Campioana mondială va juca în sferturi cu învingătoarea partidei dintre Spania și Italia.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑