Benitez are probleme la Napoli. După Insigne, antrenorul a fost dezamăgit și de Callejon



027 июля 2014

**VIDEO** Benitez are probleme la Napoli. După Insigne, antrenorul a fost dezamăgit și de Callejon

Antrenorul spaniol Rafa Benitez n-a început așa cum și-ar fi dorit perioada de pregătire de la Napoli. Doi jucători, Insigne și Callejon au avut un comportament care l-a nemulțumit total pe tehnician.

La echipa de fotbal Napoli, atmosfera din cadrul lotului nu este deloc una liniștită, mai ales în condițiile în care jucătorii abia s-au reunit. Problemele lui Rafa Benitez au început de vineri, atunci când a avut loc prezentarea oficială a lotului.

În momentul în care prezentatorul a ajuns la Insigne, acesta din urmă a refuzat să vorbească la microfon, la fel ca toți colegii săi, gest care l-a nemulțumit pe Benitez.

La numai două zile de la acel incident, Benitez a mai avut parte de un episod neplăcut, de data aceasta cu Callejon în rolul principal. Fostul jucător al celor de la Real Madrid a dat dovadă de indolență la antrenamentul de duminică al napolitanilor, ceea ce l-a scos din minți pe antrenor.

Spaniolul l-a avertizat mai întâi pe Callejon, conform Gazetta dello Sport, după care l-a trimis mai repede la vestiare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑