Djoker-Tornado a câştigat Cupa FMF



027 июля 2014
www.sport-express.md

Djoker-Tornado a confirmat din nou că este cea mai puternică echipă de fotbal de plajă din Moldova. Formaţia antrenată de selecţionerul Ruslan Barburoş, a câştigat Cupa FMF.

"Ne vom impune în orice competiţie care se va organiza în această ţară", a declarat fostul internaţional Victor Comlionoc după finală, în care Djoker a învins cu 8-1.

Cupa FMF s-a desfăşurat timp de două zile pe terenul din parcul Valea Morilor.

"Practic toţi suntem jucători de naţională. Jucăm foarte bine. Chiar îmi place cum joacă echipa. Pe bună dreptate ne aflăm pe primul loc şi am câştigat Cupa. Cred că vom câştiga orice turneu care se va organiza în Moldova", a spus Comlionoc.

Cu o săptămână înainte de acest succes, naţionala Moldovei formată în mare parte din jucători de la Djoker şi antrenată de acelaşi Barburoş a avut o evoluţie slabă la Euro Beach Soccer din Moscova. Naţionala a pierdut toate cele trei meciuri jucate şi a ratat calificarea în turneul de bază al competiţiei.

"De fiecare dată am avut arbitri din Rusia. Când erau situaţii de penalty în favoarea noastră, nu se dicta nimic. Pe noi ne nimiceau în teren. Politicul a jucat un rol important la acel turneu. Aşa cum se întâmplă în sport", a menţionat Victor Comlionoc.

În finala Cupei FMF, Djoker nu a mai avut probleme să învingă debutanta turneului, formaţia Şcolii Şportive din Străşeni cu un categoric 8-1.

"Ieri băieţii din Străşeni au învins Real Succes. Noi credeam că vom juca în finală cu Real Succes. Asta tot e o performanţă. Este greu de prezis un rezultat şi nu poţi zice că echipa a fost slabă", a menţionat Andrei Negara, ucător Djoker-Tornado.

Ei sunt mai buni. Asta e clar. Cred că şi noi vom vom creşte. Dacă ajungem şi la anul în finală va fi o luptă mai aprigă", a precizat jucătorul Grigore Sîrcu.

Locul trei i-a revenit formaţiei CS Grătieşti. Cupa FMF a ajuns în acest an la cea de-a cincea ediţie. La turneu au participat cinci echipe din Divizia Naţională şi una din Divizia A.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑